Recensioner

 


Har inte precis "trott" på Reiki men inte heller misstrott så när min väninna 

”En avkoppling i vardagen” erbjöd mig att prova tackade jag såklart ja.

Har fått skickat till min Reikiströmmar några ggr nu och i gårkväll när jag låg i min säng och lyssnade på lugn musik och tog emot de goda strömmarna kände jag verkligen att "något" hände.
Har haft ont i mitt vänstra ben ett bra tag nu men känns mycket bättre i dag, tack Vännen 💞

/Doris (bor på norra Island)

 

Tack för en jätteskön stund! ❤️ Kände ingenting annorlunda precis, men kom in i ett himmelskt lugn, kroppen kändes alldeles tung och avslappnad! Sååå skönt! 😍 Tack åter igen!! 🙏

/Nathalie 


Mycket avkopplande, somnar nästan med detsamma, men känningar i vänster knä förra gången , inte haft lika ont sen dess, lättare att gå i trappan. Tack

 / Ingegerd

” Efter att jag fått Reiki av dig sov jag hela natten utan att behöva gå upp och gå på toaletten. Det har jag inte gjort på länge utan behövt gå upp på toaletten mitt under natten och sovit lite oroligt. Men nu sover jag mycket bättre om nätterna igen. Tack!”
/Ingela 


”Fick hjälp med din Reiki på distans med min mage som spökat lite nu efter semestern, det pulsade på ordentligt i magen under behandlingen och i höger arm. Dagen efter mådde jag bättre i magen."

/Pia

” Jag kände mig väldigt trött och dåsig efter din Reiki på distans  ”
 /Susanne
 

”När jag fick Reiki av dig så var det som min inre stress skalades av som skalet på en lök, en så skön känsla”


”Jag hade ont i mitt knä innan jag fick Reiki av dig, men morgonen efter så var det onda bättre” 
 /Maria

”Fick lite känning i min vänster arm   till en början men kom så djupt ner i avslappning och somna till  en stund, det var så skönt”.
 /Louise